Mirësevini në restorantin tonë

Ne jemi të dedikuar për të ofruar shërbimin më të mirë dhe tu ofrojmë një komoditet mbresëlënës

Shikoni menu-në

Të Reja

Festo 7-8 Marsin me një Menu Speciale

SINCE 2023

Rreth Nesh

Restorant – Bar Cafe “Zemra e Patokut” është themeluar në vitin 2023, prioriteti ynë është ti japim klientit një eksperiencë kulinare dhe tradicionale me gatimet tona të veçanta.
Mjedisi në të cilin vendoset restoranti ynë është i jashtëzakonshëm duke u mundësuar klientëve një pamje për tu mos u humbur.

Rezervoni Tavolinë

Rezervoni tavolinën tuaj online me vetëm një klik

Rezervoni Online